home vitaliteit vrouw en klachten man en klachten zelf testen voetmassage over mij recensies

Wanneer er stress is heeft dat veel gevolgen in uw lichaam. In de oertijd hadden mensen stress als er een beer achter hen aanzat. Dat duurde geen maanden of jaren. Bij ons duurt die stress WEL zo lang- te lang!

Tijdens stress wordt het hormoon cortisol door de bijnieren uitgescheiden. Dit veroorzaakt een heleboel schade. Er ontstaan veel gifstoffen. Hierdoor vindt er ook veel celafbraak plaats. In eerst instantie werkt het lichaam dit nog wel een beetje bij.
Maar naarmate u ouder wordt en/of de stress langer duurt ondervindt uw lichaam werkelijk schade. Uiteindelijk loopt u het risico in de uitputtingsfase te belanden waarbij het lichaam echt uit balans kan raken. Dan ontstaan ontstekingsreacties, enorme vermoeidheid, slecht slapen, etc.

Veel hormonen, waaronder het schildklierhormoon raken uit balans, waardoor alle organen op een laag pitje gaan werken. Dit heeft tot gevolg dat -ook al eet u goede voeding- dit toch niet goed verwerkt wordt. U krijgt tekorten aan vitaminen en mineralen. U kunt zich neerslachtig gaan voelen en een enorme behoefte aan zoet, koffie en/of alcohol ontwikkelen. Het vergt speciale maatregelen om de juiste balans van lieverlee weer te herstellen.

Stress, en dus ook stressvermindering heeft enorme invloed op het proces van verouderen, oftewel uw VITALITEIT. Per persoon en per man of vrouw, ligt dat proces weer anders, dus is een op uw persoon toegesneden aanpak van groot belang.

Doe de stresstest

Doe de temperatuurtest