home vitaliteit vrouw en klachten man en klachten zelf testen voetmassage over mij recensies

"Een absolute aanrader! Het advies en de begeleiding van Julia van Ettinger heeft mijn leven veranderd. Ik leek erfelijk belast met een vehoogd risico op te hoog cholosterol en diabetes. Na jaren statines slikken, kachelde het bloedbeeld desondanks toch langzaam achteruit. Ik was ten einde raad. Door Julia geadviseerd heb ik een andere (mij tot die tijd onbekende) aanpak uitgeprobeerd. Ik ben rigoreus gestopt met statines, ben gaan slikken en smeren. Maar ook: bewegen en anders eten.
Ik zie er nu na een jaar anders uit, mijn bloedbeeld blijkt sterk verbeterd, ik voel me energieker en ben gaan inzien wat ik er allemaal zelf aan kan doen. Mijn huisarts kan zijn ogen niet geloven. Wat wel nodig is: je moet echt gemotiveerd zijn. Dan helpt Julia je met een persoonlijk plan. Periodiek wordt het bloedbeeld samen bekeken, dus je kunt zelf zien of het helpt. Dat motiveert echt. Om het vol te houden zijn de motiverende en deskundige gesprekken met coach Julia erg effectief en aangenaam. Gezondheid is me een erg lief ding, vraagt echter wel om systematische aandacht. Dat heb ik zo op een goede manier in mijn leven een plaats gegeven. Een eyeopener!"

Gejo Duinkerken

"Julia's praktijk is een fijne en inspirerende plek in Delft. Ik kom er heel graag, voor een ontspannende voetreflex massage en advies; d.m.v. voedingssupplementen en de massages zijn mijn hormonale klachten duidelijk verbeterd. Voor en na de behandeling voeren we super leuke gesprekken. Julia heeft me erg geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf en mijn zoektocht 'wat te doen met mijn gevoeligheid'. Het is altijd fijn!"

Barbara

>>Nog een recensie