home vitaliteit vrouw en klachten man en klachten zelf testen voetmassage over mij recensies

Voelt u zich vitaal?

Je vitaal voelen staat gelijk aan je jong en energiek voelen; lekker in je vel zitten. En naarmate we ouder worden, wordt die ervaring steeds minder. Klachten en pijntjes, heeft u die ook? Herkent u dit: vermoeidheid, verminderde conditie, pijnlijke spieren en gewrichten, slecht slapen, 'opvliegers', toename in gewicht, minder levensvreugde/ je beetje down voelen, verminderd libido, vaker een verkoudheid of een 'griepje'………

Ook als de jaren vorderen is het niet perse nodig hierdoor beperkt te worden!
Er is iets aan te doen!

Tegenwoordig zijn er ook veel jonge mensen die zich niet vitaal voelen. Bijvoorbeeld vrouwen met een baan in gezinnen met jonge kinderen kennen dit gevoel van 'niet fit zijn 'maar al te goed. Onze Westerse maatschappij vergt te veel van ons en veel mensen hebben teveel stress.

Stress is er namelijk ook als je onder 'positieve 'druk staat. Dat beleeft u misschien niet zo direct, maar het trekt wel z'n fysieke sporen. Een burn-out kan op een gegeven moment het gevolg zijn.

Dus: doe de STRESS-test of lees verder onder VROUW of MAN om meer hierover te herkennen. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken, wacht daar dan niet te lang mee. Hoe eerder u met de 'opbouw' begint des te sneller zal het lichaam hierop reageren.

Met vitale groet, Julia