home vitaliteit vrouw en klachten man en klachten zelf testen voetmassage over mij recensies

Hierdoor ontstaan makkelijk verslavingen, omdat zo tijdelijk stofjes weer aangemaakt worden die stemming en alertheid verbeteren. Het is echter slechts 'tijdelijk' en laat ook weer vervuilende / belastende stoffen achter.
Het immuunsysteem is vaak ook in de war, waardoor makkelijk ontstekingen aan pezen (RSI, tenniselleboog, kniebandblessures) ontstaan.
Na zijn 40ste levensjaar krijgt een man sowieso te maken met een daling van de testosteronspiegel. Dit mannelijke hormoon is erg belangrijk voor de vitaliteit; het fyiek en geestelijk welbevinden.
Door stress gaat de daling van het testosteron sneller dan normaal. De gevolgen worden vaak zichtbaar door eerdergenoemde klachten.

Door het invullen van een uitgebreide vragenlijst krijg ik meer zicht op de systemen die uit balans zijn.
Het behandelplan is erop gericht om de hormonale balans en immuniteit weer te herstellen. Het gaat daarbij in de regel om voedingssupplementen zoals vitaminen, mineralen en bepaalde kruidensupplementen die centrale fysieke reacties bevorderen of ondersteunen. Ook is een verandering in de dagelijkse voeding vaak van belang.

Ten slotte gaat het behandelplan ook in op persoonlijke adviezen om de stress terug te dringen. U kunt hierbij veel baat hebben bij regelmatige massage van de reflexpunten op de voeten. Het geeft naast ontspanning ook een versnelling van het proces van ontgifting en opbouw.


Hoewel herstel afhankelijk is van de duur en ernst van de klachten, kunt u vaak na één of twee maanden al een forse verbetering bemerken.

<<Terug